• Hurtig & billig levering
  • Mængderabatter
  • Vi sender om X timer og X minutter

Handelsbetingelser

Leverings og betalingsinformation

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle bestillinger på Razorblade.dk. Betingelserne frafalder kun i tilfælde af anden skriftlig aftale mellem køber og Razorblade.dk.

Betaling og Priser

Betaling af din bestilling kan kun ske via den sikrede betalingsformular på hjemmesiden. Vi godtager betaling med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, eDankort samt internationale betalingskort som Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og JCB.

Din sikkerhed betyder meget for os, og betalingen foregår derfor på en SSL-krypteret side. På den måde er det kun PBS/NETS, der får adgang til dine betalingsoplsyninger, og Razorblade.dk kan på ingen måde se eller gemme disse data. På den måde sikrer vi dig bedst mulig håndtering af din betaling, når du handler hos os.

Ved din godkendelse af betalingen, reserveres pengene på din konto, men vi trækker dem først, når varen er afsendt. Du modtager altid en kvittering for dit køb via e-mail.

Maks én rabatkode pr. køb. Du kan altså ikke skrive to forskellige koder på hver 10% og derved få 20% ialt. Det er den første kode, du skriver, der er gældende.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. dansk moms (25%).


Abonnementsbetaling

Razorblade.dk tilbyder for nuværende ikke abonnementsbetaling, medlemskab eller lign. 

Levering

Hos razorblade.dk har vi valgt at sætte leveringsomkostningerne så lavt som overhovedet muligt. Leveringsomkostningerne inkluderer alle omkostninger i forbindelse med forsendelsen af din odre, så som frankering, labels, emballage og arbejdstid.

Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis andet ikke er aftalt skriftligt mellem køber og Razorblade.dk. Sker din bestilling inden kl. 15:00 på hverdage, sender vi din vare samme dag. Dette gør det muligt for dig at modtage din vare allerede næste dag. Leveringen sker til den adresse, du har angivet ved bestillingen. Oplyste leveringstider er vejledende og kan derfor fraviges.

Har du ikke modtaget din ordre indenfor 5-7 hverdage, beder vi dig allerførst tjekke den opgivne leveringsadresse, og derefter kontakte os. Vi undersøger da sagen - både i vores ordresystem og om nødvendigt med Post Danmark. Er varen bortkommet under fragten, Finder vi den løsning som passer dig bedst. Kontakt os for nærmere information.

Fortrydelsesret

Razorblade.dk tilbyder dig 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Razorblade.dk derfor underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Når du returnerer varen, er det din pligt at sørge for, at den er i væsentligt samme mængde og stand, som da du modtog denne. Varer i brudt originalemballage refunderes ikke . Evt. emballage og produktskilte skal vedlægges.
Ønsker du at returnere varen, dækker vi ikke omkostningerne forbundet med returneringen. Du skal derfor selv betale porto og evt. andre udgifter forbundet med returneringen.

Vi returnerer naturligvis det fulde købsbeløb inkl. porto ved forsendelse til dig. Returneringen af beløbet sker, når vi har modtaget den returnerede vare. Det er vigtigt, at du vedlægger dit navn og din adresse, så vi har mulighed for at finde dig i vores kunderegister. Kuverten skal mærkes ”returnering”.


Returnering skal ske til følgende adresse:

advertigo
CVR: 26 67 64 36
Teglgårdsvej 42
2920 Charlottenlund
Danmark

Risikoen for varerne

Efter fortrydelsesretten på 14 dage er udløbet, kan varen kun returneres ved reklamation. En retmæssig reklamation kan ske, hvis varen er blevet beskadiget eller forringet. Skyldes skaderne uagtsomhed eller manglende omsorg fra din side, godtager Razorblade.dk ikke reklamationen.

Ved evt. reklamation anbefaler vi dig at returnering sker i original emballage eller tilsvarende forsvarlig emballering.


Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved varer handlet hos Razorblade.dk skal informeres til os senest 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og så vidt muligt vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl op til 2 år efter modtagelsen af varen. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Razorblade.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Returnering af købsbeløbet er ikke en mulighed ved reklamation. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning eller reparation er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Razorblade.dk.

  

Oplysningspligt

Du modtager altid en ordrekvittering ved gennemførslen af køb. Ordrens informationer opbevares af Razorblade.dk i op til 5 år i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt for dig at tilgå ordrekvitteringen via vores website. Ønsker du et nyt eksemplar af ordrekvitteringen, skal du sende en e-mail til os på: info@Razorblade.dk.

Forbehold

Vi forbeholder os retten til at ændre vores handelsvilkår. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig opdateret på dette område. 
Razorblade.dk tager forbehold for udsolgte varer samt trykfejl.

 

Copyright ©

Alle tekster og billeder på shoppen er ejet af enten Razorblade.dk eller vores leverandører, og misbrug vil medføre politianmeldelse.

 

 

Har du spørgsmål til noget så tøv ikke med at kontakte os! Vi kan altid kontaktes på e-mail: info@razorblade.dk.